Konzervatív befektető

Konzervatív befektető

Plotinus részvény a BUX indexben

2016. március 19. - dginvestor

A BÉT 2016. március 11-i közleménye szerint 2016. március 21-től megváltozik a BUX kosár összetétele, és az indexkosárba új részvényként bekerül a Plotinus. Az elmúlt évek töretlen fejlődését figyelve, mondhatni, hogy csak idő kérdése volt a Plotinus BUX tagsága.

 

A Plotinus részvényeivel korábban is foglalkoztam már, mivel évek óta egy különleges színfoltja a BÉT-nek, és számomra nemcsak Zsiday Viktor portfoliókezelése példaértékű, hanem az is, ahogy a részvényesek, kötvényesek felé kommunikál. Bízom benne, hogy a Plotinus sikerét látva több cégvezető is fantáziát lát majd a BÉT-en történő megjelenésben, és a részvényesek felé történő kapcsolattartásban is ezt a példát követik majd.

 

(A szerző a cikk írásakor rendelkezik Plotinus 2019/A kötvényekkel, melyeket a következő 72 órában nem szándékozik eladni.)

 

Kapcsolódó linkek:

 

- Plotinus

- Plotinus részvény jegyzés

- Plotinus részvény vs kötvény

- Plotinus kötvény – Tündérszikla Zrt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dginvestor.blog.hu/api/trackback/id/tr58498784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása