Konzervatív befektető

Konzervatív befektető

Jogi tájékoztatás

2014. december 26. - dginvestor

Az oldalon található információk szórakoztatási, információs céllal jelennek meg, és a szerző magánvéleményét tükrözik. Ne tekintse senki az itt leírtakat pénzügyi tanácsadásnak. A honlapon közzétett írások, gondolatok, elemzések és tanulmányok nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

A befektetési döntések meghozatala előtt tájékozódjon minél több forrásból, végezze el a saját kutatását és ebből vonja le a saját következtetését, valamint ha szükséges, konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával.

A fentiekre való tekintettel a blog szerzője és üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő adatra vagy információra alapozott befektetési döntések kapcsán, mind a közvetlen, mind a közvetett károkkal és költségekkel kapcsolatban.

A honlap elkészítése kapcsán a szerző kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a publikációkban található információk és adatok pontosak legyenek és azok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a blog szerkesztője nem vállal semmiféle felelősséget.

A blogon megjelenített írások, vélemények, elemzések minden tekintetben a szerkesztő saját véleményét tükrözik. A fentiekre és a tőzsdei tranzakciók magasabb kockázatára való tekintettel, a honlap szerkesztője az egyes írásokkal és elemzésekkel kapcsolatban, vagy az azokban nyilvánosságra hozott adatokra vagy információkra alapozott befektetési döntésekkel kapcsolatban semmilyen költségért vagy kárért nem vállal felelősséget.

A blog használatának feltétele, hogy az olvasók elolvassák és elfogadják a blog jogi feltételeit!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://dginvestor.blog.hu/api/trackback/id/tr397011723
süti beállítások módosítása