Konzervatív befektető

Konzervatív befektető

Hungarian Investor

2017. június 17. - dginvestor

Hungarian Investor néven új, angol nyelvű blogot indítottam. A blog.hu forgalmi statisztikáiból jól látszott, hogy olvasóimat elsősorban a hazai vonatkozású írások érdeklik, míg a külföldi vonatkozású írásoknak, elemzéseknek jelentősen kisebb az olvasottsága.

Terveim szerint a jövőben a magyar nyelvű blogomra elsősorban a hazai vonatkozású írások kerülnek, és a külföldi piacokról inkább angolul osztom meg gondolataim.

A portfolio.hu Value Investing fórumában téma volt az elmúlt héten a kiskereskedelmi szektor helyzete, az Amazon befolyása, hatása a kiskereskedelmi piacra és az online vásárlás. Kihasználva az elmúlt napok árfolyam változását, vásároltam Kroger részvényeiből, melyről pár gondolatot már az új blogon osztottam meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dginvestor.blog.hu/api/trackback/id/tr312602353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása